Kako da brzo i sigurno kupite vrhunske Joga prostirke po korektnoj ceni

Nervira vas kada u pozi nemate dobro prijanjanje? Osećate se nesigurno i nestabilno dok vežbate na klizavim prostirkama? Kada vežbate stavljate dve prostirke jednu na drugu da bi vam bilo udobnije? Ne želite više da vežbate na pohabanim prostirkama i tragate za kvalitetnom Joga prostirkom koju ćete koristiti samo Vi? Verujete da zaslužujete nešto mnogo bolje od jeftinih kineskih prostirki? Mislite da je doći do kvalitetne Joga prostirke u Srbiji nemoguća misija?

Ukoliko se i Vi prepoznajete sa gore iznetom situacijom onda treba da znate da je itekako moguće kupiti vrhunske Joga prostirke u Srbiji kao i da je izbor veoma bogat.

Joga Prostirke u Joga Studio Namaskar

Vrhunske Joga prostirke od sada možete kupiti i u Srbiji, u Joga studiju Namaskar.

Da bi Vam olakšali pregled trenutno dostupnih Joga prostirki i ostale opreme za Jogu, molimo Vas posetite našu Web Shop stranicu. Sve proizvode koje pronađete u našem Web Shop-u možete rezervisati i potom preuzeti u studiju ili možete izabrati opciju da Vam prostirka bude poslata Post Express-om na Vašu adresu.

Kada govorimo o Joga prostirkama dostupnim u Joga studiju Namaskar, onda treba da znate da su to najbolje Joga prostirke najpoznatijih svetskih proizvođača opreme za Jogu kao što su Manduka, Prana i LiForme.

Ukoliko neku od modela ili boja prostirki nemamo trenutno u studiju, potrebno je od par dana do najviše dve nedelje da poručena prostirka stigne do nas. To Vam pruža mogućnost da naručite gotovo sve iz zaista bogatog programa opreme za Jogu vodećih svetskih proizvođača.

Kako Vam pomažemo da dođete do kvalitetne Joga prostirke

 • Bogat izbor Joga prostirki vodećih svetskih proizvođača

  Manduka, Prana i LiForme su proizvođači čije prostirke možete nabaviti preko nas. Izbor je zaista veliki, na prvi pogled možda i zbunjujuć, ali znajte da je svaki od modela namenski izrađen za određeni stil Joge, učestalost vežbanja, mobilnost, itd. Mnogo više informacija o konkretnim modelima prostirki, možete pronaći u tekstovima na našem blogu, u kategoriji Joga prostirke, kao i u našem Web Shop-u.

 • Mogućnost da probate prostirku pre kupovine

  U želji da Vam pomognemo da napravite najbolji izbor, u studiju uvek imamo nekoliko otpakovanih prostirki najprodavanijih modela Manduka, Prana i LiForme prostirki. Kontaktirajte nas kako bi se dogovorili kada možete doći do nas i probati prostirke. Naravno, bez ikakvih obaveza da neku od prostirki i kupite.

 • Slanje Joga prostirki PostExpress-om na celoj teritoriji Srbije

  Za sve vežbače van Beograda Joga prostirke šaljemo PostExpress-om. Obično se prostirke isporučuju kupcima prvi sledeći dan nakon što su predate u Pošti.

 • Korektne cene, potpuno u skladu sa cenama u drugim Evropskim državama

  Cene su potpuno u skladu sa uobičajenim cenama u drugim Evropskim državama. Za više informacija o ceni, pogledajte tabele sa modelima i cenama u nastavku teksta ili, još bolje posetite našu Web Shop stranicu i odmah rezervišite ili poručite svoju Joga prostirku.

Šta je to što Vi dobijate kupovinom vrhunske Joga prostirke

 • Proverenu Joga prostirku napravljenu od materijala koji nisu štetni po zdravlje

  U moru prostirki nepoznatog porekla i sastava pravo je olakšanje biti u prilici da vežbate na Joga podlozi za koju znate da je napravljena od materijala neškodljivih po Vaše zdravlje.

 • Prostirku posebno prilagođenu određenom stilu Joge

  Nisu sve Joga prostirke podjednako dobre za svaki stil Joge, jedan od glavnih kriterijuma za izbor Joga prostirke upravo je stil Joge koji vežbate. Svaki ozbiljan proizvođač opreme za Jogu ima više različitih linija prostirki, posebno prilagođenih određenom stilu Joge.

 • Odličan osećaj prijanjanja i uzemljenja

  Zaboravite na klizanje i osećaj nesigurnosti dok vežbate. Kvalitetna Joga prostirka je napravljena od materijala koji obezbeđuje odlično prijanjanje i nudi sjajan osećaj uzemljenja.

 • Udobnost

  Ukoliko imate problema sa kolenima i zglobovima posebno ćete biti zainteresovani za što udobniju Joga prostirku. Često udobnost i dobar osećaj uzemljenja ne idu zajedno, međutim postoje prostirke koje predstavljaju odličan kompromis između ova dva zahteva.

 • Trajnost i robusnost

  Nema sumnje da će kvalitetna Joga prostirka trajati znatno duže od bezimenih jeftinih prostirki. Neki proizvođači, Manduka na primer, idu tako daleko da za neke od prostirki iz svog asortimana daju doživotnu garanciju.

 • Vrlo jednostavno održavanje

  Kvalitetna Joga prostirka je tako napravljena da se jednostavno održava, najčešće je dovoljno samo obrisati vlažnom krpom prostirku posle vežbanja. Miris i fleke od znoja ili uopšte ne ostaju na kvalitetnim prostirkama ili se vrlo lako uklanjaju.

 • Opšti osećaj kvaliteta i vrhunskog dizajna

  Dovoljno je da vidite i dodirnete kvalitetnu Joga prostirku da biste zaključili da je to potpuno druga dimenzija u odnosu na jeftine prostirke. Takođe, tu je i odličan vizuelni efekat koje takve prostirke ostavljaju, kao i široka paleta boja u kojima ih možete kupiti.

Koji je vaš kredibilitet

Tokom 10 godina koliko vežbam Jogu koristio sam veliki broj Joga prostirki i mogu reći da je ulaganje u kvalitetnu Joga prostirku investicija koja se isplati u svakom pogledu.

Mislim da kvalitet i kredibilitet proizvođača kao što su Manduka, Prana i LiForme ne treba dovoditi u pitanje, radi se o prostirkama koje predstavljaju ono najbolje što se u tom cenovnom rangu može kupiti u svetu.

Do sada je više od 300 vežbača kupilo Joga prostirku uz našu pomoć i za svo to vreme nismo dobili ni jedan negativan komentar po pitanju kvaliteta i usluge.

Imali smo jedan slučaj kada je došlo do oštećenja Joga prostirke u transportu i oštećenje je uočeno tek kada je kupac otpakovao prostirku. Naravno da je ta Joga prostirka zamenjena i kupac je dobio drugu, novu prostirku.

Šta kažu neki od ljudi koji su uz našu pomoć kupili Joga prostirke

Kao početnik u Jogi nisam imala pojma koju prostirku da kupim. Znala sam samo da više ne želim da koristim zajedničke prostirke u studiju.

Na Internetu sam našla vaš broj i pozvala. Lepo ste mi objasnili koja prostirka bi za mene bila najbolja i na taj način mi uštedeli mnogo vremena i para. Čak ste odmah imali E.C.O. prostirku u mojoj omiljenoj pink boji.

Vrlo sam zadovoljna svojom Prana E.C.O. prostirkom i preporučujem je svima koji vežbaju Hatha jogu.

Ana – Prana E.C.O.

Ja sam Joga instruktor i nedeljno imam 15-ak časova, što grupnih što individualnih. Do sada sam koristila nekoliko jeftinih prostirki i već sam mislila da se situacija neće promeniti ni u budućnosti.

A onda sam saznala da je moguće kupiti Manduka Pro u Srbiji i tu priliku nisam želela da propustim. Još više me je obradovalo to što sam u studiju Namaskar mogla da probam prostirku pre nego što se odlučim za kupovinu. Imala sam i malo specifičnu želju po pitanju boje, ali i to je rešeno i sada uživam na časovima vežbajući na svojoj bordo Manduka Pro.

Sve pohvale za Acu i njegovu profesionalnost!

Maja – Manduka Pro

Ovo je rođendanski poklon za moju sestru koja godinama vežba Jogu. Moji zahtevi su bili da prostirka mora da bude kvalitetna, relativno laka za nošenje i da je zelene boje.

U razgovoru sa Acom smo brzo došli do zaključka da je Manduka ProLite Tortuga pravi izbor. Sestra je prezadovoljna, a posle 6 meseci korišćenja prostirka je i dalje kao nova.

Punooo hvalaaa!

Mirjana – Manduka ProLite

Ja vežbam kod kuće uz razne You Tube Joga kanale. Na YouTube snimcima sam videla da neki instruktori koriste gumenu prostirku koja ima fenomenalni print na sebi koji pomaže pri poravnanju u položajima.

Saznala sam da se radi o LiForme prostici i odmah sam poželela da je imam.

Malo je reći da sam bila oduševljena kada sam saznala da tu prostirku mogu kupiti i u Beogradu. Naravno, prostirka je isporučena u originalnoj LiForme ambalaži sa originalnom LiForme torbom za Jogu. Cela procedura od poručivanja do isporuke je protekla bez ikakvih problema. Velika preporuka!

Minja – LiForme Travel

Za Prana E.C.O. Large sam se odlučio jer mi je potrebna prostirka veće dužine i širine. Na prostirkama uobičajenih dimenzija stalno mi je falilo prostora, pa je prostirka većih dimezija bila pravo osveženje.

Posle izvesnog perioda korišćenja Prana E.C.O. Large mogu da kažem da se radi o odličnoj prostirci za Hatha Jogu, izuzetnih dimenzija i vrlo jednostavnoj za održavanje i nošenje. I cena prostirke je bila sasvim prihvatljiva.

Bojan – Prana E.C.O. Large

Odlična prostirka! Drugačija od ostalih! I lepa i funkcionalna! Komunikacija, poručivanje i isporuka za čistu peticu!

Irena – Prana Henna E.C.O.

Vežbam Ashtanga Jogu i pre Prana Revolution prostirke imao sam Manduka ProLite. Manduka je odlična prostirka, međutim pri Jump Back i Jump Through sam konstantno morao da se pomeram i nameštam.

Tražio sam dužu i širu prostirku i tako sam naišao na Joga Studio Namaskar i njihov opis Prana Revolution prostirke. Kada smo se čuli saznao sam da u studiju Namaskar mogu i da probam Prana Revolution pre kupovine. To mi je zaista mnogo pomoglo da napravim pravi izbor.

Već neko vreme vežbam na Prana Revolution prostirci i vrlo sam zadovoljan. Prijanjanje je bolje od Mandukla ProLite, a dužina i širina prostirke su jedan sasvim drugi svet. To što je prostirka debljine samo 4mm mi  za sada ne smeta, jer trenutno više cenim odlično prijanjanje i veliku površinu za vežbanje nego udobnost.

Srđan – Prana Revolution

Kada sam pre par godina kupovala Manduka EKO Joga prostirku, narucila sam je direktno iz Amerike. Bolje da vam ne pominjem kolika je bila ukupna cena prostirke sa sve isporukom u Srbiju. Da sam znala da će toliko izaći ne bih je ni poručivala.

Pre nekog vremena odlučila sam da kupim kvalitetnu torbu za svoju prostirku i srećom naišla na Joga studio Namaskar. Posle razmenjenih par mail-ova i svega nekoliko dana čekanja da stigne u Beograd, torba Manduka Go Steady 3.0 u željenoj boji (Clarity in Chaos) je bila kod mene. Cena je bila ista kao i cena na zvaničnom Manduka sajtu.

Bojana – Manduka Go Steady 3.0 torba

Kako i gde da kupite Joga prostirku i koje su cene

U našem studiju imamo vrlo bogat izbor Joga prostirki koje možete odmah preuzeti. Najlakše je da posetite naš Web Shop i pregledate ponudu. U okviru Web Shop-a možete i rezervisati željenu prostirku i kasnije je preuzeti u studiju ili možete izabrati opciju da Vam se Joga prostirka pošalje Post Express-om na unetu adresu.

Ukoliko neki od modela ili boja koji Vi želite trenutno nemamo u ponudi, ta prostirka ili boja se može poručiti. Obično je potrebno od par dana do 2 nedelje da Joga prostirka stigne u Beograd. U tim slučajevima nije potrebno da ostavljate avans, već prostirku plaćate pri samom preuzimanju.

Za sve kupce van Beograda, kao i za one kupce iz Beograda kojima to odgovara, prostirke šaljemo PostExpress-om na celoj teritoriji Srbije. Na taj način prostirka će Vam biti isporučena na kućnu adresu i prostirku ćete platiti kuriru pri preuzimanju. Pošiljka stiže najčešće u roku od jednog dana. Poštarina varira od težine i otkupne vrednosti prostirke i prosečno se kreće oko 500 do 700 dinara.

Kao što možete videti u tabelama ispod, cene prostirki su vrlo korektne i u skladu sa cenama u Evropi. Radi lakšeg poređenja cene su izražene u eurima, ali je plaćanje naravno moguće i u dinarima.

Počećemo od najprodavanijih modela najpoznatijeg svetskog proizvođača opreme za Jogu, komapnije Manduka.

Model Dimenzije i Masa Cena
Manduka Pro 180cm x 66cm x 0,6cm  3,4kg 95 eura
Manduka Pro XL 215cm x 66cm x 0,6cm  4kg 115 eura
Manduka Pro Lite 180cm x 61cm x 0,5cm  1,8kg 75 eura
Manduka Pro Lite Long 200cm x 61cm x 0,5cm  2,3kg 85 eura
Manduka Eko 5mm 180cm x 66cm x 0,5cm  3,2kg 85 eura
Manduka Eko 4mm 180cm x 61cm x 0,4cm  2,1kg 70 eura
Manduka Welcome 174cm x 61cm x 0,5cm  1kg 55 eura

Drugi veliki proizvođač opreme za Jogu sa izuzetno bogatim asortimanom proizvoda je Prana. Sledeća tabela prikazuje naprodavanije modele Prana Joga prostirki.

Model Dimenzije i Masa Cena
Prana E.C.O. 181cm x 61cm x 0,5cm  1kg 55 eura
Prana E.C.O. Large 193cm x 76cm x 0,5cm  1.3kg 70 eura
Prana Henna E.C.O. 181cm x 61cm x 0,5cm  1kg 60 eura
Prana Salute 183cm x 63cm x 0,5cm  1,8kg 80 eura
Prana Nomad 183cm x 61cm x 0,3cm  1,3kg 45 eura
Prana Indigena 198cm x 66cm x 0,4cm  2,8kg 90 eura
Prana Revolution 198cm x 76cm x 0,4cm  3kg 95 eura

Još jedan proizvođač vrhunskih Joga prostirki čije proizvode možete kupiti je LiForme. U tabeli ispod možete pronaći detalje o njihovim prostirkama. Ako ste pomalo iznenađeni cenama Liforme prostirki, znajte da svaka LiForme prostirka dolazi sa kvalitetnom torbom za nošenje prostirke.

Model Dimenzije i Masa Cena
Liforme Yoga Mat 185cm x 68cm x 0,4cm  2,5kg 120 eura
Liforme Evolve Mat 185cm x 68cm x 0,4cm  2,5kg 120 eura
Liforme Travel Mat 180cm x 66cm x 0,2cm  1,6kg 100 eura

Preko 300 isporučenih prostirki do sada i mnoštvo zahvalnosti i lepih reči koje smo dobili u tom periodu govore da ovom poslu pristupamo krajnje ozbiljno.

Takav pristup je rezultovao i time da u Joga studiju Namaskar obezbedimo zaista bogat izbor prostirki koje budući kupci mogu probati i tako doneti za njih najbolju odluku.

Ukoliko ipak dođe do nekih ne predviđenih situacija ili iz nekog razloga niste zadovoljni, molimo Vas da se obavezno javite. Sigurni smo da ćemo tu situaciju rešiti na obostrano prihvatljiv način.

Naravno, ukoliko određena prostirka ili boja nije raspoloživa kod nas u studiju, željena prostirka se može poručiti. Čim prostirka stigne mi ćemo Vas kontaktirati da se dogovorimo oko preuzimanja prostirke.

Javite se ako kupujete Joga prostirku, ali i ako Vam samo treba informacija ili savet

Da nas kontaktirate u vezi Joga prostirki pozovite ili pošaljite SMS na sledeći broj telefona:

 • Aleksandar Maletić064 270 32 02 (može i Viber)

Ukoliko Vam je tako lakše, možete nas kontaktirati tako što ćete popuniti sledeću formu. Očekujte da ćete odgovor dobiti veoma brzo. Ako i posle 24 časa još uvek niste dobili odgovor, proverite Spam folder svog email klijenta, verovatno je odgovor tamo zalutao.

  Kupite kvalitetnu Joga prostirku, nećete zažaliti

  Više zaista nema razloga da vežbate Jogu na neadekvatnim prostirkama jer ne znate kako i gde da kupite kvalitetnu prostirku.

  Ako volite Jogu i planirate da je vežbate dugoročno, zašto bi ste se i dalje mučili na klizavim, neudobnim i pohabanim prostirkama, kada možete vežbati na najboljim prostirkama koje se mogu kupiti.

  Joga prostirka je jedina oprema za Jogu koja Vam je zaista potrebna. Učinite sebi uslugu i investirajte u kvalitetnu Joga prostirku. Već na prvom sledećem Joga času bićete sigurni da se investicija isplatila.

  Na kraju, želimo još jednom da Vas ohrabrimo da nas kontaktirate ako planirate kupovinu Joga prostirke. Čak i ako Vam je potreban samo savet u vezi izbora, slobodno se javite.

  Podsećamo Vas na neke od razloga da prostirku kupite u studiju Namaskar:

  • Veliki izbor modela i boja vodećih svetskih proizvođača opreme za Jogu: Manduka, Prana i LiForme

  • Mogućnost da najprodavanije modele prostirki probate u našem studiju i tako donesete najbolju odluku za Vas

  • Mogućnost online kupovine. Za prostirke koje trenutno nemamo u studiju postoji mogućnost poručivanja željenog modela i boje, prostirka je u Beogradu u periodu od par dana do 2 nedelje

  • Mogućnost slanja prostirke PostExpress-om na celoj teritoriji Srbije

  • Korektne cene za sve modele prostirki

  Najčešća pitanja u vezi Joga prostirki i ostale Joga opreme

  U nastavku su najčešća pitanja kupaca u vezi Joga prostirki i Joga opreme uopšte.

  Najviše pitanja je vezano za dostupnost određene opreme, načina plaćanja, slanja artikala u okolne zemlje (Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Makedonija), opreme za Joga studio, itd. Da bi videli odgovor samo kliknite na pitanje i odgovor će se prikazati.

  Ukoliko u ovoj listi pitanja i odgovora ne nađete odgovor na Vaše pitanje, slobodno se javite.

  U Joga Studiju Namaskar možete kupiti ili poručiti praktično sve iz asortimana vodećih svetskih proizvođača Joga opreme: Manduka, Prana, Liforme i ReYoga.

  Trenutno i odmah raspoložive Joga prostirke i ostalu Joga opremu možete pronaći i poručiti u okviru našeg Web Shop-a.

  Oprema za Jogu koju nemamo u studiju se može poručiti i obično je u Beogradu za 7 do 10 dana.

  Da, u studiju imamo najprodavanije modele Joga prostirki i torbi i ostale oprmee za Jogu koje možete probati, uporediti i odlučiti se za onu koja Vama najviše odgovara. Potrebno je samo da se najavite i da se dogovorimo oko termina kada bi došli.

  Takođe, za kupce iz Beograda najjednostavnije je da željenu opremu za Jogu rezervišu online u našem Web Shop-u i da je onda preuzmu u studiju. Opet, o terminu preuzimanja ćemo se lako dogovoriti.

  Ne, bez obzira da li Joga opremu preuzimate lično u studiju ili se šalje PostExpress-om nije potrebno uplaćivati avans. Plaćanje se vrši u trenutku preuzimanja opreme, direktno u studiju ili kuriru u slučaju slanja opreme PostExpress-om.

  Da, Joga opremu možemo poslati brzom poštom na celoj teritoriji Srbije i ona u tom slučaju stiže na Vašu adresu dan nakon što je predata.

  Obično se oprema šalje PostExpress-om, tako da opremu možete preuzeti u Vašoj pošti ako niste na zadatoj adresi u trenutku isporuke.

  Ukoliko koristite naš Web Shop da poručite željenu opremu za Jogu, potrebno je da pri poručivanju izaberete opciju Slanje post Express-om i oprema će biti poslata u najkraćem mogućem roku.

  Cena usluge PostExpress-a zavisi od težine paketa i otkupne cene, i u principu se krece oko par stotina dinara.

  Što je paket teži i što je otkupna vrednost veća, to je i usluga PostExpress-a skuplja, ali za najteže i najskuplje Joga prostirke se kreće oko 600 ili 700 dinara. Za jeftinije i lakše artikle, cena isporuke je značajno niža.

  Kada se Joga oprema šalje PostExpress-om plaća se kuriru u trenutku preuzimanja prostirke. Plaća se u dinarima i nije potrebno vršiti nikakvo plaćanje unapred.

  Da, priličan broj ljudi iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije je već kupilo Joga opremu preko nas.

  Nažalost, nismo u mogućnosti da opremu pošaljemo brzom poštom van granica Srbije, pa se onda organizujemo tako da neko od Vaših prijatelja ili rodbine ko dolazi u Beograd ili živi u Srbiji, plati i preuzme opremu (bilo lično ili PostExpress-om), a onda Vi od njih preuzmete opremu.

  Više detalja o ovoj temi možete pronaći u sledecem tekstu na našem blogu.

  Iako deluje malo komplikovano, uz malo organizacije i dobre volje, odlično funkcioniše.

  Za više detalja slobodno se javite.

  U studiju u svakom trenutku imamo zaista bogat izbor Joga prostirki i ostale opreme za Jogu.

  Međutim, kako je asortiman artikala i boja vrlo veliki, artikle i boje koje nemamo u studiju možemo poručiti i u najvećem broju slučajeva su u Beogradu za 7 do 10 dana.

  Da, razumljivo je da su vežbači najviše zainteresovani za Joga prostirke, međutim, kod nas je moguće kupiti praktično sve iz asortimana Manduka, Prana i Liforme brendova.

  To znači da su raspoložive torbe i nosači za prostirke, trake, blokovi, peškiri i sva ostala oprema u programu gore navedenih proizvođača.

  Ovo je pitanje koje smo dobili od nekoliko naših kupaca.

  Odgovor je jednostavan, za neke artikle smo uspeli da dobijemo vrlo povoljne cene i zašto onda ne bismo našim vežbačima izašli u susret povoljnijim cenama.

  U svakom slučaju, budite sigurni da se radi o originalnoj opremi i da nema govora da preko nas kupite kopije, kojih inače ima na tržištu.

  Da, nekoliko Joga studija je opremu poručilo preko nas i ta oprema se već uveliko koristi na veliko zadovoljstvo vlasnika tih Joga studija. Ovde možete pročitati iskustva studija koji su na taj način kupili Joga opremu.

  Od nedavno smo u prilici da ponudimo vrhunsku opremu iz Manduka Studio Gear programa po vrlo atraktivnim cenama. Ova oprema je namenjena isključivo Joga studijima i fitnes centrima.

  Za detaljne informacije o ceni, uslovima i procesu kupovine, molimo Vas da nas kontaktirate pa ćemo se dogovoriti.