Da se raspitate u vezi dolaska na prvi čas, slobodnih mesta u grupi, raspoloživih termina, praktikovanja Joge, načina na koji se vežba u Joga Studio Namaskar, opreme za Jogu i slično, možete nas kontaktirati pozivom ili slanjem SMS-a na sledeće brojeve telefona:

 • Sonja Bogdanović060 606 02 05

 • Aleksandar Maletić064 270 32 02

Naravno, možete popuniti i formu u nastavku i onda kliknuti na dugme Pošalji da nam pošaljete poruku.

Ukoliko ne dobijete odgovor u roku od dan ili dva, molimo Vas da proverite svoj Spam folder, jer je vrlo moguće da je odgovor završio u tom folderu.

  Gde se nalazi Joga studio Namaskar

  Adresa studija Namaskar je Mosorska broj 7, studio se nalazi u stanu u novoj stambenoj zgradi, na 4-tom spratu, broj stana je 19.

  Ulaz u zgradu je sa bočne strane i da bi se ušlo u zgradu potrebno je pozvoniti na interfon pored oznake Joga Studio. Zgrada poseduje lift koji vozi do studija. Čim izađete iz lifta na 4-om spratu, studio je odmah ispred Vas.

  U okolnim ulicama je uvek moguće naći mesto za parkiranje i ovaj deo grada nije zoniran.

  Marker na mapi u nastavku prikazuje lokaciju studija, a samu mapu možete uvećavati, smanjivati i pomerati kako bi se lakše orijentisali.

  Kako gradskim prevozom doći do nas?

  Ukoliko dolazite iz pravca Autokomande, do studija možete doći autobuskim linijama 47 i 48. Potrebno je da siđete na stanici Mosorska u Bulevaru Oslobođenja (pretposlednja stanica pre skretanja ka Banjici).

  Takođe, do studija možete doći tramvajskim linijama 9, 10 i 14, kao i autobuskom linijom 33, i u tom slučaju je najbolje da izađete na stanici kod Saobraćajnog Fakulteta.

  Ukoliko dolazite iz naselja Stepa Stepanović, do studija najlakše možete doći pešice (studio je udaljen nekih 700 metara od ulaza u naselje Stepa Stepanović). Takođe, možete koristiti i bilo koju tramvajsku liniju ka Autokomandi, i tada je najbolje da izađete na stanici kod Saobraćajnog Fakulteta.

  Ako dolazite iz pravca naselja Banjica, najlakše je do studija doći pešice (studio je od pijace na Banjici udaljen nekih 500 metara). Ukoliko koristite autobuske linije 47 i 48, potrebno je da izađete na stanici Mosorska u Bulevaru Oslobođenja.