Kako da svoj Joga studio ili fitnes centar opremite vrhunskom Joga opremom

Ukoliko vodite Joga studio ili fitnes centar onda znate da kupovina profesionalnih Joga prostirki i ostale opreme za Jogu nije lak zadatak. Obično se ta priča završi kupovinom najjeftinijih, čitaj nekvalitetnih, prostirki i opreme sa nadom da će izdržati što duže.

Posle izvesnog vremena (par meseci) takve prostirke postaju sve tanje i klizavije i počinju ozbiljno da se krune. Koliko god vi redovno čistili vaš prostor, ostaci prostirki se uvek nađu na podu. Čak i da želite da ih zamenite kvalitetnijim prostirkama ne znate gde i kako da ih nabavite, kao i po kojoj ceni.

Preko našeg studija možete kupiti vrlo kvalitetnu i izdržljivu opremu za Jogu namenjenu Joga studijima i fitnes centrima.

Radi se o posebnom Manduka programu koji obuhvata Joga prostirke, peškire, blokove, trake, bolstere, sredstva za održavanje prostirki i drugu opremu po cenama koje su osetno niže od redovnih cena.

U pitanju su originalni Manduka proizvodi, samo namenjeni specijalizovanim prostorima u kojima se vežba Joga i ne nude se u redovnoj prodaji na komad.

Minimalna količina opreme koja se mora poručiti nije više 10 komada, tako da se i manji Joga studiji kvalifikuju za kupovinu ove opreme.

5 razloga da Joga studio opremite kvalitetnom Joga opremom

 • Profesionalna Joga oprema vrhunskog kvaliteta – Dobijate opremu vrhunskog kvaliteta koja će sigurno odlično služiti i trajati jako dugo. Na primer, kada pričamo o Joga prostirkama, na raspolaganju su Manduka Pro ili ProLite prostirke, verovatno najizdržljivije Joga prostirke koje možete kupiti

 • Dugotrajno rešenje o čijoj zameni nećete razmišljati – Oprema je napravljena da traje i da zadržava svoje karakteristike i u uslovima profesionalne upotrebe, kakva je svakako upotreba u Joga studijima.  Nema potrebe da  stalno razmišljate o obnovi opreme za vaš studio. Investicijom u kvalitetnu opremu bićete mirni dugo vremena

 • Oprema po prilično nižim cenama od redovnih cena – Na prvi pogled može delovati da je cena profesionalne opreme za Joga studio velika. Međutim, posle izvesnog vremena dolazi se do zaključka da se radi o odličnom odnosu uloženog i dobijenog. Izreka da nismo dovoljno bogati da kupujemo jeftine stvari u ovom slučaju je potpuno tačna

 • Daleko lakše održavanje opreme i studija – Ovo je posledica samog kvaliteta i konstrukcije ove opreme, sa njom zaboravite na krunjenje prostirki i blokova i zamenu istih posle kratkog vremena upotrebe

 • Odličan utisak kod trenutnih i potencijalno novih vežbača – Vaši vežbači će biti mnogo zadovoljniji kada znaju da ih u studiju čeka kvalitetna Joga oprema. O tome će pričati svojim prijateljima, a dobar glas se daleko čuje. Sigurno je da će ovakav potez izdvojiti vaš studio u moru drugih studija u vašoj okolini

Do sada je nekih 10-ak Joga studija i fitnes centara preko našeg studija kupilo kvalitetnu Joga opremu za svoj prostor. Utisci su vrlo pozitivni, a u ovom delu našeg bloga pronaći ćete i intervjue sa nekoliko kupaca i vlasnika Joga studija.

Pročitajte ih, možda i vi imate slično razmišljanje i na ovaj način želite da investirate u svoj Joga studio.

Kako izgleda ponuda opreme za Joga studije

Najvažniji (i najskuplji) deo opreme svakog Joga studija su Joga prostirke.

Naša preporuka je da to budu prostirke iz Manduka Almost Perfect programa.  Konkretno, preporuka su Manduka ProLite ili Manduka Pro Joga prostirke iz Almost Perfect programa.

Ove prostirke su funkcionalno identične regularnim Manduka ProLite i Manduka Pro prostirkama, s tim što imaju izvesnih odstupanja od visokih Manduka standarda. Zbog toga je njihova cena prilično niža od regularnih cena.

Najčešće se radi o manjim odstupanjima po pitanju dužine, širine ili recimo ujednačenosti boje. Materijal od koga su izrađene, sam proces izrade, robusnost i dugotrajnost, to je sve na nivou regularnih Manduka Pro i ProLite prostirki, Složićete se, to je prvenstveno ono što se traži za profesionalnu upotrebu u Joga studijima.

Radi podsećanja, Manduka ProLite prostirke su dužine 180cm, širine 61cm i debljine 4.7mm. Težina im je 1.8kg.

Manduka Pro Joga prostirke su dužine 180cm, širine 66cm, debljine 6mm i težine 3.4kg. I u jednom i drugom slučaju, radi se o vrlo robusnim i kvalitetnim prostirkama koje će trajati jako dugo i sve vreme imati vrhunske performanse.

Dostupno je i više vrsta Manduka Joga blokova i Joga traka. Na raspolaganju su još i peškiri, bolsteri i drugi Joga rekviziti kao i sredstva za čišćenje prostirki.

Imajte u vidu da minimalna količina prostirki koja se može naručiti nije više 10 komada, već je moguće poručiti i manji broj, što je prava stvar za manje Joga studije.

Naravno, stoji ograničenje da ove prostirke nije dozvoljeno prodavati na komad, one su prvenstveno namenjene prostorima u kojima se vežba Joga.

Javite se u vezi opreme, ali i ako Vam je samo potreban savet

Da saznate više u vezi Joga opreme za vaš studio pozovite ili pošaljite SMS na sledeći broj telefona:

 • Aca Maletić – 064 270 32 02 (može i Viber)

Ukoliko Vam je tako lakše, možete nas kontaktirati tako što ćete popuniti formu u nastavku. Očekujte da ćete odgovor dobiti veoma brzo. Ako i posle 24 časa još uvek niste dobili odgovor, proverite Spam folder svog email klijenta, verovatno je odgovor tamo zalutao.

  Unapredite svoj Joga studio ili fitnes centar, investirajte u kvalitetnu opremu

  Ukoliko Vam je dosta muke sa nekvalitetnom Joga opremom i želite da u svom studiju imate opremu najpoznatijeg svetskog proizvođača opreme, sada znate kako da do takve opreme dođete.

  Ako o svom studiju ili fitnes centru razmišljate ozbiljno i dugoročno, onda sigurno znate da cenite kvalitetnu opremu o čijoj zameni dugo nećete morati da razmišljate.

  Slobodno se javite ukoliko planirate da obnovite ili prvi put kupite opremu za svoj studio.

  Podsećamo Vas na neke od razloga da kupite kvalitetnu opremu za svoj Joga studio ili fitnes centar:

  • Joga oprema vrhunskog kvaliteta vodećeg svetskog proizvođača (Manduka)

  • Dugotrajno rešenje o kome nećete morati da brinete

  • Jednostavno održavanje

  • Sasvim korektne cene, osetno manje u odnosu na regularne cene

  • Pozitivan utisak kod vežbača

  Vaš Joga Studio Namaskar