Kako da svoj studio ili fitnes centar opremite vrhunskom Manduka Joga opremom

Ukoliko vodite Joga studio ili fitnes centar koji u programu ima i časove Joge, ili nameravate da uđete u tu priču, onda znate da je kupovina Joga prostirki i ostale opreme za Jogu vrlo zahtevan posao. Obično se ta priča završi kupovinom najjeftinijih, čitaj nekvalitetnih, prostirki i opreme sa nadom da će izdržati što duže.

Posle izvesnog vremena (par meseci do godinu dana) takve prostirke postaju sve tanje i klizavije, počinju ozbiljno da se krune i, koliko god Vi redovno čistili studio, ostaci prostirki se uvek nađu na podu. Čak i da želite da ih zamenite kvalitetnijim prostirkama ne znate gde i kako da ih nabavite i naravno po kojoj ceni.

Manduka, kao vodeći svetski proizvođač opreme za Jogu, nudi vrlo kvalitetno i cenovno prihvatljivo rešenje za Joga studije. U Joga studiju Namaskar smo od nedavno u prilici da taj program ponudimo i Joga studijima u Srbiji.

Naime, radi se o Manduka Studio Gear programu i on obuhvata Joga prostirke, peškire, blokove, trake, jastuke, kao i sredstva za održavanje prostirki po cenama koje su niže od redovnih cena.

U pitanju su originalni Manduka proizvodi, samo namenjeni specijalizovanim prostorima u kojima se vežba Joga i najčešće se ne nude u redovnoj prodaji na komad.

Minimalna količina proizvoda koji se mogu poručiti u okviru Studio Gear programa je 10 komada i odnosi se pre svega na prostirke, peskire, blokove i trake.

5 Razloga da Joga Studio Opremite Opremom iz Manduka Studio Gear Programa

 • Profesionalna Joga oprema vrhunskog kvaliteta – Dobijate opremu vrhunskog kvaliteta koja će sigurno odlično služiti i trajati jako dugo. Na primer, kada pričamo o Joga prostirkama, u okviru Studio Gear programa na raspolaganju su Manduka ProLite prostirke, dakle vrlo kvalitetne i robusne prostirke

 • Dugotrajno rešenje o čijoj zameni nećete razmišljati – Oprema za Jogu iz Manduka Studio Gear programa je napravljena da traje i da zadržava svoje karakteristike i u uslovima profesionalne upotrebe, kakva je svakako upotreba u Joga studijima.  Nema potrebe da  stalno razmišljate o obnovi opreme za Vaš studio, investicijom u kvalitetnu opremu bićete mirni dugo vremena

 • Oprema po prilično nižim cenama od redovnih cena – Iako na prvi pogled može delovati da je cena opreme za Joga studio iz Studio Gear programa prilično veća u poređenju sa uobičajenom nekvalitetnom opremom, na drugi pogled ili posle izvesnog vremena dolazi se do zaključka da se radi o odličnom odnosu uloženo dobijeno. Izreka da nismo dovoljno bogati da kupujemo jeftine stvari u ovom slučaju je potpuno tačna

 • Daleko lakše održavanje opreme i studija – Ovo je posledica samog kvaliteta i konstrukcije ove opreme, sa njom zaboravite na krunjenje prostirki i blokova koje posle kratkog vremena upotrebe morate da zamenite

 • Odličan utisak kod trenutnih i potencijalno novih vežbača – Vaši vežbači će biti mnogo zadovoljniji kada vežbaju sa kvalitetnom Joga opremom, o tome će pričati svojim prijateljima, a dobar glas se daleko čuje. Sigurno je da će ovakav potez izdvojiti Vaš studio u moru drugih studija u Vašoj okolini

Koji je vaš kredibilitet

Do sada je znatan broj ljudi kupilo Joga prostirku ili neku drugu opremu za Jogu preko našeg studija. Utisci su vrlo pozitivni, jer se radi o najkvalitetnijoj opremi za Jogu vodećih svetskih proizvođača, po sasvim korektnim cenama.

Kao što je već napomenuto, osim kupovine na komad ili dva, od sada smo u prilici da ponudimo i kupovinu celokupne opreme za Joga studije. Minimalna količina koja se može poručiti je 10 komada, ali slobodno nas kontaktirajte i ako ste zainteresovani i za manju količinu.

Kako izgleda ponuda opreme za Jogu iz Manduka Studio Gear programa

Već ste verovatno nestrpljivi da čujete ponudu, odnosno šta je to što se nudi u okviru Manduka Studio Gear programa i naravno po kojim cenama.

Najvažniji (i najskuplji) deo opreme svakog Joga studija su Joga prostirke. Manduka Studio Gear program nudi studijima Manduka ProLite prostirke.

Ove prostirke su identične ostalim Manduka ProLite prostirkama, ali su raspoložive samo u crnoj boji (u praksi to je više tamno siva boja) i imaju na sebi oznaku da se radi o Studio Gear prostirkama.

Ukratko, Manduka ProLite prostirke su dužine 180cm, širine 61cm i debljine 4.7mm. Težina im je 1.8kg. To su vrlo robusne i kvalitetne prostirke na koje Manduka inače daje doživotnu garanciju da se neće pocepati ukoliko se pravilno koriste i održavaju.

Redovna cena Manduka ProLite prostirki u našem studiju je 75 eura, dok je cena ako se poručuje iz Studio Gear programa 50 eura.

Priličan popust je omogućen i za Manduka peškire iz Studio Gear programa, tako da je cena yogitoes peškira 45 eura (redovna cena u studiju Namaskar je 50 eura), dok je cena eQua peškira 30 eura (redovna cena u studiju Namaskar je 38 eura).

Dostupno je i više vrsta Manduka Joga blokova i traka, ovaj put ne po toliko nižim cenama u odnosu na redovne cene, ali ipak sa osetnim popustom.

Na raspolaganju su još i jastuci kao i sredstva za čišćenje prostirki u znatno većem pakovanju nego što se prodaju za individualnu upotrebu, u pitanju je boca od 950ml.

Da pregled proizvoda i cena učinim jasnijim, u tabeli ispod možete videti cene Joga opreme iz Manduka Studio Gear programa.

Oprema Raspoložive boje Cena
Manduka ProLite Mat Crna 50 eura
Manduka yogitoes Towel Siva (Thunder) i Tamno Plava (Midnight) 45 eura
Manduka eQua Towel Siva (Thunder) i Tamno Plava (Midnight) 30 eura
Manduka Recycled Foam Block Siva (Thunder) i Tamno Plava (Midnight) 14 eura
Manduka Cork Foam Block Boja plute 16 eura
Manduka Unfolded Strap (182cm) Siva (Thunder) i Tamno Plava (Midnight) 11 eura
Manduka Unfolded Strap (243cm) Siva (Thunder) i Tamno Plava (Midnight) 12.6 eura
Manduka Align Strap (243cm) Siva (Thunder) i Tamno Plava (Midnight) 13.9 eura
Manduka Align Strap (304cm) Siva (Thunder) i Tamno Plava (Midnight) 15.3 eura
Manduka Multipurpose Mat Wash (950ml) Citrus, Gingergrass, Lavender 30 eura
Manduka Rubber Mat Wash (950ml) Lemongrass, Palmarosa 30 eura

Imajte u vidu da je minimalna količina prostirki koja se može naručiti iz Studio Gear programa 10 komada, ali,  i ako ste zainteresovani za nešto manju količinu slobodno se javite, pokušaćemo nešto da organizujemo.

Inače, prostirke iz Studio Gear programa nije dozvoljeno prodavati na komad, one su prvenstveno namenjene prostorima u kojima se vežba Joga.

Takođe, ukoliko želite da kupite manje od 10 komada prostirki iz Studio Gear programa, a uzeli bi još nekoliko Manduka ProLite prostirki u nekim drugim bojama koje nisu crne boje, javite se da vidimo šta možemo da uradimo.

Javite se u vezi opreme, ali i ako Vam je samo potreban savet

Da nas kontaktirate u vezi Joga opreme iz Manduka Studio Gear programa pozovite ili pošaljite SMS na sledeći broj telefona:

 • Aca Maletić – 064 270 32 02 (može i Viber)

Ukoliko Vam je tako lakše, možete nas kontaktirati tako što ćete popuniti sledeću formu. Očekujte da ćete odgovor dobiti veoma brzo. Ako i posle 24 časa još uvek niste dobili odgovor, proverite Spam folder svog email klijenta, verovatno je odgovor tamo zalutao.

  Unapredite svoj Joga studio ili fitnes centar, investirajte u kvalitetnu opremu

  Ukoliko Vam je dosta muke sa nekvalitetnom Joga opremom i želite da u svom studiju imate opremu najpoznatijeg svetskog proizvođača opreme, sada znate kako da do takve opreme dođete.

  Ako o svom studiju ili fitnes centru razmišljate ozbiljno i dugoročno, onda sigurno znate da cenite kvalitetnu opremu o čijoj zameni dugo nećete morati da razmišljate.

  Slobodno se javite ukoliko planirate da obnovite ili prvi put kupite opremu za svoj studio. Naravno, slobodno se javite i ako Vam je samo potreban savet.

  Podsećamo Vas na neke od razloga da opremu za svoj Joga studio ili fitnes centar izaberete u okviru Manduka Studio Gear programa:

  • Joga oprema vrhunskog kvaliteta vodećeg svetskog proizvođača (Manduka)

  • Dugotrajno rešenje o kome nećete morati da brinete

  • Jednostavno održavanje

  • Sasvim korektne cene, osetno manje u odnosu na regularne cene

  • Pozitivan utisak kod vežbača

  Vaš Joga Studio Namaskar