Ideja za pokretanje Mizu brenda i kompanije rodila se 2008 godine, tokom snimanja snowboard-ing filma. Potekla je od strane profesionalnog snowboarder-a Jussi Oksanen-a i njegovog prijatelja snimatelja Brad Kremer-a.

Oni više nisu mogli da nemo posmatraju ostatke plastike i plastičnih boca na koje su nailazili tokom svojih putovanja. Verovali ili ne, ali i najzabačeniji i najnepristupačniji delovi naše planete su jako zaprljani i zagađeni upravo plastičnim bocama i drugim proizvodima od plastike koje ljudi ostavljaju za sobom.

Jussi je potom krenuo u potragu za proizvodima od ekoloških materijala koji bi mogli da izdrže sve ono što jedan profesionalni snowboarder treba na svojim avanturama. Nije pronašao to što je tražio, pa je tako ubrzo rođen Mizu brend, koji sve svoje proizvode pravi od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika.

Jussi_Oksanen_Mizu_Proizvodi

Danas su Mizu proizvodi vrlo popularni, poznati i priznati širom sveta. Veliki je broj ektremnih sportista koji koriste ove proizvode tokom svojih putovanja i avantura, dokazujući na taj način visok kvalitet i izdržljivost.

Visoko kvalitetni nerđajući čelik kao glavna karakteristika svih Mizu proizvoda

Mizu Stainless Steel Boca Za VoduSvi Mizu proizvodi su napravljeni od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Mizu koristi isključivo visoko kvalitetan 18/8 „food grade“ nerđajući čelik. 18/8 formula znači da čelik sadrži 18% hroma i 8% nikla.

Čelik napravljen sa ovakvim miksom supstanci ne daje metalni ukus pri korišćenju. Radi se o istom materijalu, odnosno čeliku istog kvaliteta koji se danas može naći u kuhinjama, odnosno materijalu od koga se pravi kvalitetan escajg, skupo, ali kvalitetno posuđe i ostala pomagala u kuhinji.

Ovakav čelik je jako izdržljiv i trajan, lako i jednostavno se čisti i otporan je na koroziju.

Nerđajući čelik je bezbedan po zdravlje ljudi, jer ne dolazi do prenosa hemikalija iz proizvoda napravljenih od čelika na hranu i piće koje se u njima drži. To nije slučaj sa proizvodima napravljenim od plastike ili aluminijuma.

Takođe, nerđajući čelik je odličan materijal kada posmatramo njegov uticaj na životnu sredinu. Čak 25% nerđajućeg čelika se reciklira, što je najveći procenat od svih metala (ne uzimajući u obzir plemenite metale).

Ni jedan Mizu proizvod ne sadrži BPA ili neke druge opasne materije. Nerđajući čelik koji koristi Mizu je bezbedan po zdravlje i ne sadrži toksine.

Većina Mizu proizvoda je dostupna u širokom spektru boja. Zbog toga se postavlja logično pitanje da li boje koje koristi Mizu sadrže olovo? Odgovor je ne, jer Mizu koristi akrilne boje koje ne sadrže olovo i toksine.

Izuzetan dizajn Mizu proizvoda

Mizu Proizvodi 2

Ako pogledate bogatu paletu Mizu proizvoda, zaključićete da je svaki od njih izuzetno atraktivno i originalno dizajniran. Recimo, kao uzor za model S4, poslužila je mala staklena boca za mleko koja se koristila 60-tih i 70-tih godina prošlog veka.

Mizu proizvodi su dostupni u zaista širokoj paleti boja i to ih čini jedinstvenim. Kupci su često u priličnoj dilemi za koju boju se odlučiti. Naravno, većina proizvoda je dostupna i u varijanti bez boje, odnosno u Stainless Steel „boji“.

Pored lepog izgleda i kvaliteta koji se prepoznaje na prvi dodir, Mizu proizvodi su i vrlo praktični. Oni se jednostavno nose u ruci, lako se transportuju i staju i u vrlo male ženske torbe. Neki od proizvoda su tako napravljeni da se oko njih jednostavno veže kanap ili da se praktično zakače za ranac, pa i deca mogu koristiti Mizu proizvode bez bojazni da će ih izgubiti.

Doživotna garancija na Mizu proizvode

Mizu je toliko siguran u svoje proizvode da na njih daje doživotnu garanciju. Naravno, garancija se ne odnosi na oštećenja nastala nepažljivim rukovanjem ili padom. Takodje, Mizu preporučuje ručno pranje njihovih proizvoda i tada daje garanciju na boju u trajanju od godinu dana.

S obzirom da su Mizu proizvodi napravljeni od nerđajućeg čelika, ne smeju se ostavljati u zamrzivaču, kao ni u mikrotalasnoj rerni. Treba voditi računa i da se vrela tečnost ne sipa u Mizu proizvode koji imaju jedan zid, jer može doći do opekotina pri korišćenju. Takođe, pranje Mizu proizvoda u mašini za pranje sudova, može dovesti do oštećenja boje i zato se preporučuje ručno pranje.

Mizu Kastomizovane Boce Za Vodu

Mogućnost kastomizacije Mizu proizvoda

Veliki procenat svih Mizu proizvoda su kastomizovani proizvodi, odnosno proizvodi koji su obojeni i izgravirani po želji naručioca.

Ovo je vrlo interesantno kompanijama koje na ovaj način žele da poklone nešto lepo, korisno i jednistveno svojim zaposlenima, klijentima ili kupcima. Mizu nudi mogućnost kastomizacije tako što se na izabrani standardni proizvod laserski ugravira logo ili neki drugi motiv po želji naručioca.

Ukoliko razmatrate ovu opciju kao način da unapredite svoj odnos sa zaposlenima ili klijentima, molimo vas da nas kontakitrate i raspitate se o mogućnostima, cenama i rokovima.

Koje proizvode nudi Mizu?

Palata Mizu proizvoda je vrlo bogata i o pojedinim proizvodima ću više pisati u narednim tekstovima. Međutim, Mizu proizvode bi mogli podeliti u sledeće kategorije:

Klasične i termo boce za vodu

Mizu brend je najpoznatiji po klasičnim i termo bocama za vodu. Klasične boce imaju jedan zid i predstavljaju praktično i lagano rešenje da voda ili neki drugi napitak bude stalno sa vama. Najpopularniji proizvodi u ovoj grupi su Mizu M5, Mizu M8 i Mizu M9.

Na drugoj strani Mizu ima i termo boce za vodu, koje imaju dva zida između kojih je vakuum. Ovakva konstrukcija obezbeđuje da vaše piće ostane toplo čak 12 sati, a hladno čitavih 24 sata. Najpopulariniji primeri ovakvih boca su Mizu S4, Mizu S6, Mizu V6 i Mizu V5.

Kompaktni filteri za vodu i kompleti boca filter

Koliko puta vam se desilo da morate da kupujete vodu u plastičnim flašama, jer niste sigurni da je voda iz česme ili sa nekog izvora pogodna za piće? Mizu za ove prilike nudi specijalne filtere koji se montiraju na Mizu boce sa širokim otvorom.

Filtracija vode se dešava u trenutku kada pijete vodu. Bocu slobodno napunite vodom tako što skinete poklopac , a onda vratite poklopac na kome je montiran filter i to je to, možete da pijete vodu.

Mizu filteri su dostupni u dve verzije: Everyday i Adventure. Pogađate, Everyday filteri su namenjeni za dodatnu filtraciju vode sa česme. Sigurno ste puno puta osetili da voda sa česme nema neutralan ukus i posumnjali u njen kvalitet. Za takve situacije je Mizu Everyday filter idealno rešenje.

Adventure Mizu filter je napredniji i moćniji filter koji je pre svega namenjen ljudima koji dosta vremena provode u prirodi, daleko od česme ili izvora vode kome mogu da veruju. Bilo da ste na kampovanju, pecanju ili planinarenju, Adventure filter vam omogućava da Mizu bocu napunite vodom iz potoka ili nekog izvora, vratite poklopac sa filterom i budete sigurni da ćete piti filtriranu i pročišćenu vodu.

Posebna pogodnost je mogućnost kupovine kompleta boce i filtera, jer je tada ukupna cena koju plaćate manja.

Mizu Proizvodi Za Kafu I Caj

Proizvodi za kafu i čaj

U ovoj grupi se nalaze proizvodi koji su kompaktinih dimenzija, lako se transportuju i stabilno stoje u držačima za flaše u vašim automobilima.

Uglavnom se radi o proizvodima koji imaju dupli zid, pa će vaša kafa ili čaj dugo ostati vreli. Takođe, poklopac sadrži praktičan otvor, kroz koji, kada ga otvorite bezbedno pijuckate kafu, a koji kada je zatvoren spečava da dođe do prosipanja kafe.

Najpoznatiji proivodi iz ove grupe su Mizu V5, kao i Mizu V7.

Oprema za barove i kafiće

Svaki bar ili kafić ima potrebu za kvalitetnom i lepom opremom kao što su čaše, krigle i posude za vino, pivo i koktele. Mizu za te prilike nudi jedinstvene i drugačije proizvode izrađene od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika.

Primeri ovakvih proizvoda su Tumbler, Wine cups, Camp cup i Party cup.

Mizu Slamcice 4 Komada i Cetkica

Drugi korisni Mizu proizvodi

U ovu grupu spadaju pre svega jedinstvene slamčice od nerđajućeg čelika sa silikonskim vrhom. Lako se održavaju, vrlo su trajne i predstavljaju spas od plastičnih slamčica za jednokratnu upotrebu. Dodatna pogodnost je da ako kupite set od 4 slamčice, u setu dobijate i praktičnu četkicu za čišćenje slamčica.

U ovoj grupi je i kompaktan i praktičan escajg koji će vas pratiti na vašim avanturama i izletima u prirodu, zatvarači za Mizu boce prilagođeni za ispijanje kafe ili čaja, itd.

Najpopularnije Mizu proizvode možete pogledati i naručiti u Web Shop-u Joga Studija Namaskar. Takođe, ako želite da proizvode vidite uživo, javite se da se raspitate kada bi mogli da dođete do studija i uživo pogledate i izaberete vaš Mizu proizvod.

Za sve dodatne informacije možete korisitit našu Kontakt stranicu ili se možete javiti na broj telefona (može i Viber) 064 270 32 02.