Joga u prirodi je nešto najlepše što možemo iskusiti. Prošlogodišnji spontani odlazak na Rajac pokrenuo je ideje za nova istraživanja i nova iskustva.

Ove godine osećaj me je vodio prema kombinaciji dva elementa –  Zemlje i Vode 🤗. Nametala se ideja i ranije, verujem da je sačekala pravo vreme, uslove i ljude…a to je sada.

Dakle, idemo u etno selo  Vrhpolje, udaljeno od Beograda nekih 150km (preko Valjeva do Ljubovije). Šetaćemo, raditi jogu sa joga nidrom, lagano se spuštati niz Drinu velikim, sigurnim čamcima. Neće nam trebati posebna odela i slično.

Joga na DriniPlan je da se 31. jula nađemo u Vrhpolju (pre podne, do 11h, 12h). Tamo nas čekaju izuzetni domaćini koji će nam pomoći da se rasporedimo po kućicama (predivnim brvnarama 🤗), potom mali odmor i osveženje. Dogovaramo se o aktivnostima. Joga je u planu predveče, napolju, imamo divan prostor pored reke Drine.

Sutradan, 1.avgusta, radićemo vežbe disanja kao i odabrane asane koje nas pripremaju za ostatak zanimljivog dana. Posle doručka odlazimo na mesto odakle se spuštamo Drinom do smeštaja.

Cena izleta je 5100 dinara i obuhvata spavanje sa doručkom, časove joge i vožnju čamcem. U okviru etno sela je i restoran tako da svako može da izabere šta želi. Postoji mogućnost vegetarijanskih obroka.

Požurite, prijave uz uplatu rezervacije od 30% cene izleta su do 15.juna.

Za prijavu i rezervisanje mesta, kao i za sve dodatne informacije, budite slobodni da me pozovete na broj telefona 060 606 02 05

Vaša Sonja Bogdanović i Joga Studio Namaskar