Probudi se i zasijaj! Jutarnja Joga je idealan način da se započne novi dan

Od sada u našem studiju možete vežbati jutarnju Jogu, odnosno Jogu pre posla, i to u terminima Utorak i Četvrtak od 8:00 – 9:15h. Kroz meditaciju i vežbu dinamičnih i statičnih vežbi sa osvrtom na osluškivanju sebe i svoga tela vodi nas instruktorka Nina Radovanović.

Koje su glavne dobrobiti vežbanja joge ujutru?  

 • Jutarnja joga pomaže uspostavljanju zdravih i konstantnih navika

  Studije pokazuju da 90 odsto onih koji vežbaju regularno tj. tri ili više puta nedeljno pripadaju grupi jutarnjih vežbača. Mnogi od nas imaju poprilično zauzet raspored, tako da se često desi da preskočimo večernji čas zbog drugih obaveza ili umora. Redovna jutarnja praksa nam omogućava da se držimo dosledno našeg rasporeda jer je to prva stvar koju uradimo ujutru dok smo još sveži.

 • Jutarnja joga ubrzava vaš metabolizam

  Vežbanje joge rano ujutru će zagrejati vaš digestivan sistem i pomoći hranljivim materijama da se lakše kreću kroz vaše telo.

 • Jutarnja joga reguliše spavanje i dovodi u ravnotežu vaše hormone

  Vaše telo će se navići na ustajanje u određeno vreme i budićete se sa više energije i pažnje. Disanje, meditacija i joga položaji imaju pozitivni efekat na endokrin sistem.

 • Jutarnje istezanje deluje kao prevencija povredama i bolovima

  Joga isteže i izdužuje ukočena tela pripremajući nas za pokret u toku dana. Za nas koji sedimo za radnim stolom, joga poze nadoknađuju sate provedene u sedećem položaju.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati pozivom ili porukom na 064 034 10 11 ili 064 270 32 02 ili nam možete poslati poruku preko naše Kontakt stranice.