Još jedan Joga studio u Beogradu je odlučio da svojim vežbačima pruži mogućnost da vežbaju na vrhunskoj opremi za Jogu iz Manduka Studio Gear programa.

Radi se o Saraswati Joga centru, studiju koji se nalazi u centru Beograda, u neposrednoj blizini Slavije, Nemanjina 34. Centar uspešno vodi Katarina Simović, zaljubljenik u Jogu, fotografiju i putovanja.

Ionako vrlo lep i funkcionalan prostor za vežbanje Joge, dodatno je unapređen sa 10 Manduka ProLite prostirki iz Studio Gear programa.

Ukoliko želite da vežbate sa Katarinom u zaista prijatnom ambijentu i na kvalitetnoj opremi, pozivamo Vas da je kontaktirate i zakažete prvi čas.

Zamolio sam Katarinu da nam se predstavi i kaže nešto više o sebi, svom studiju, programima koji se u njemu održavaju, terminima…

Katarina, recite nam nešto o sebi

Zdravo, ja sam Katarina Simović ili kraće Kata.

Iako sam po struci filolog, već par godina se profesionalno bavim fotografijom. Ljubav prema upoznavanju sebe i svega što nosimo unutar nas, dovela me do svog puta u kom se osećam više nego ikad srećno i ispunjeno.

Saraswati Joga Studio i Manduka Studio Gear Oprema

Smatram da bi svako od nas trebalo da se bavi unutrašnjim mirom i balansom, odatle i moja želja da produbim unutrašnjost sebe podstičući i druge na promenu.

Kada i kako ste počeli da se bavite Jogom

Moji prvi počeci bili su pre dve godine, kada sam i otišla na prvi čas i tada je sve počelo da se otvara i vodi na pravi put.

S početka nije bilo lako, jer joga nije fitnes, joga je ceo jedan stil i način življenja. Stalno je prisutna adaptacija na položaje i asane koje su vam zadate, a onda i sami lični testovi kroz koje prolazimo dok se susrećemo sa tehnikama disanja.

Ovim putem i sve što sam ja u suštini, spojilo se u vidu neke sinkretičnosti i produbilo moju potrebu za menjanjem svog načina života kroz jogu.

Uvek je važno odvažiti se i biti hrabar i iskoračiti u promenu. I tako iduci, put me odveo u Indiju gde sam završila joga školu (200 sati) u ,,MiraYoga Shala” u Rišikešu. Mislim da jedino i pravo učenje dolazi odakle je joga i potekla, a to je iz srca Indije.

Saraswati Joga Studio i Manduka Studio Gear Oprema

Recite nam nešto o vašem Joga studiju

Saraswati Yoga Centar se nalazi u Nemanjinoj 34, a postojanje slavimo od septembra ove godine.

Termini su u sklopu dogovara, ali recimo to je utorak i četvrtak od 09.00-10.30; 18.00-19.30; 20.00-21.30.

Takođe, imamo i grupu koja je vođena na engleskom jeziku.  Po dogovoru, mogući su i individualni termini, i to dva ili tri puta nedeljno, sve u sklopu dogovora sa joga učiteljom.

Grupe broje maksimalno do 6-8 članova, u zavisnosti od načina rada joga učitelja.

Koji Joga programi se održavaju u vašem studiju

Sto se tice joga programa, u našem studiju se održava hatha joga i to početna, srednja i napredna, u zavisnosti od spremnosti studenata. Takođe, u studiju se vežba i reiki joga, odnosno vežbe energetskog isceljivanja.

U vežbanju joge postoje primese i drugih joga stilova, od Joge smeha do Vinyasa flow-a.

Kod nas se mogu praktikovati i različite vrste vođenih i isceljujućih meditacija. One se rade zasebno, u dogovoru sa joga učiteljem. Tu su i tretmani Reiki učitelja (reiki energija je životna isceljujuća energija, a sama tehnika vodi poreklo iz Japana).

Saraswati Joga Studio i Manduka Studio Gear Oprema

Zašto bi preporučili vežbanje Joge

Joga je vrlo korisna i učinkovita kod problema sa leđima, kičmom, zglobovima, kostima, stresom, napetošću i nesanicom.

Sa druge strane, redovno vežbanje Joge dovodi do balansiranja organizma, isceljivanja čakri, ali i oslobađanja od emotivnih, mentalnih i fizičkih blokada.

Zašto ste odlučili da u svom studiju imate kvalitetnu Joga opremu

Pre svega to je moja iskrena želja da se vežbačima pruži bolje i više.

Takođe, kvalitetna Joga oprema je nešto što je sastavni deo ozbiljnog bavljenja Jogom i nešto što je vrlo važno za jedan jogistički centar.

Koju opremu ste kupili i da li ste zadovoljni njom

U pitanju su Manduka ProLite prostirke iz Manduka Studio Gear programa koje su se do sada pokazale kao fenomenalna i kompletna prostirka za jogu.

Predivna saradnja je ostvarana sa Joga studijom Namaskar, i ovog puta želim da ih pohvalim za pruženu mogućnost da se u Srbiji kupi odlična Joga oprema.

Saraswati Joga Studio i Manduka Studio Gear Oprema

Kako vas novi vežbači mogu kontaktirati

Novi studenti me mogu kontaktirati na broj telefona 060/311-5000 Kata, kao i preko naših Facebook i Instagram stranica.

Facebook:  Saraswati Yoga Center

Instagram: saraswatiyogacentar