Posle gotovo 5 godina rada sa opremom za Jogu i preko 1000 zadovoljnih kupaca, Web Shop Joga studija Namaskar se sada nalazi u novom prostoru, u Zemunu, na adresi Šumadijska 32.

Želimo da nastavimo lepu tradiciju i da vam pružimo priliku da, ukoliko želite, dođete i lično pogledate i probate opremu koja vas zanima. Potrebno je samo da se prethodno najavite da bi se dogovorili oko termina koji svima odgovara. Za to možete korisititi našu Kontakt stranicu ili se možete javiti na broj telefona 064 270 32 02.

Joga Rekviziti - Joga Studio Namaskar

Prostor za vežbanje Joga studija Namaskar je i dalje na Voždovcu (Vojvode Stepe 259), a ovaj prostor u Zemunu je pre svega namenjen opremi za Jogu. Na originalnim slikama iz novog prostora možete videti šta je od Joga opreme odmah raspoloživo u studiju, ali treba da znate da je u planu i ozbiljno proširenje asortimana.

Manduka Pro i Pro XL - Joga Studio Namaskar

Kao što ste navikli, u Web Shop-u Joga studija Namaskar, pronaći ćete bogat asortiman opreme za Jogu vodećih svetskih proizvođača: Manduka, Liforme, Yoga Design Lab, ReYoga, Lotuscrafts, ToeSox Bilo da vam je potrebna prostirka za Jogu, Joga blok ili traka, torba za Joga prostirku, oprema za meditaciju, Yoga Wheel ili neka druga oprema, sve je to dostupno u našem Web Shop-u.

Liforme Yoga Mat - Joga Studio Namaskar

Oprema poručena u Web Shop-u se šalje na vašu adresu kurirskom službom, po principu danas za sutra. U okviru pošiljke se nalazi račun, kao dodatni vid garancije da ste u našem Web Shop-u kupili originalnu opremu.

Torbe za Joga Prostirke i Rekviziti - Joga Studio Namaskar

Kao i uvek, slobodno se javite ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija. Tu smo da pomognemo. Izbor je veliki i nije lako odlučiti se za pravu opremu, pa budite slobodni da se javite i informišete.

Ukoliko pak želite neki model ili boju koju trenutno nemamo na stanju, javite se da proverimo da li je i kada moguće nabaviti.

Za sve dodatne informacije možete poslati mail koristeći našu Kontakt stranicu ili se javiti na broj telefona 064 270 32 02

Manduka Eko i EkoLite i Superlite - Joga Studio Namaskar

Hvala vam na poverenju i svako dobro!

Vaš Joga Studio Namaskar